Jump to content
Romania Gaming Zone | RGZ.RO!
 • .:: Cs.RGZ.Ro # Cautam Admini ::.
  cs16de_dust2_3x3
  ZM.RGZ.RO # [Zombie OutStanding]
  cs16zm_3rooms
  Banat.RGZ.Ro
  cs16de_dust2x2
  PLAYERS SCORE TIME
  doriNN 9 frags 10 minutes and 21 seconds
  Nicusor09 12 frags 10 minutes and 18 seconds
  very new ployer 21 frags 10 minutes and 20 seconds
  Eduard 5 frags 10 minutes and 19 seconds
  NIRVANA 12 frags 10 minutes and 17 seconds
  RyZeN 3 frags 10 minutes and 18 seconds
  Stefan 16 frags 10 minutes
  *Vojestaa* 0 frags Less than a minute
  [CS].[RGZ].[Ro] [15] 0 frags 10 minutes and 5 seconds
  Hu$c@r 6 frags 10 minutes and 21 seconds
  keva brat 0 frags 3 minutes and 55 seconds
  ucigasul 0 frags Less than a minute
  Raku.GS 1 frag 7 minutes and 16 seconds
  Marco Mirica Nicolas 5 frags 7 minutes and 6 seconds
  ITZ GAMER 2 frags 6 minutes and 47 seconds
  DOP 4 frags 4 minutes and 56 seconds
  [CS].[RGZ].[Ro] [1] 0 frags 3 minutes and 47 seconds
  Caty<3 2 frags 3 minutes and 14 seconds
  goagoagoa 0 frags 3 minutes and 14 seconds
  de_dust2_3x3
  No Players
  zm_3rooms
  PLAYERS SCORE TIME
  [Ro]-XxSuPeRvIsOrXx 0 frags 19 hours, 4 minutes and 40 seconds
  de_dust2x2
 • Orice donație adusă comunității noastre este bine venită.

Forums

 1. Administrație și Dezvoltare

  1. Zona Administrativă

   Zona cea mai importantă a acestui forum. Se găsesc anunţurile şi regulamentul (termenii şi condiţiile de utilizare ale forumului).

   5
  2. Zona Utilizatorilor

   Comunitatea noastă susține dezvoltarea fiecărui membru, vă oferim posibilitatea să vă prezentați, să aderați la unul din posturile libere pentru gradul de moderator și de asemenea, să interveniți cu idei și propuneri noi pentru o dezvoltare cât mai progesivă a comunității!

   10
  3. Asistență Server

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dumneavoastră, în comunitatea noastă, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul tău.

   7
 2. Servere Online - România Gaming Zone

   • No posts here yet
  1. Counter-Strike 1.6 » Servere Publice

   Cele mai bune servere CS 1.6 (Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare, MasterServer etc.). 

   97
 3. [GFX] Design

  1. Designe Zone

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editat, designerii comunității prestează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   5
 4. Web/IT & Gaming

  1. Tehnologie & IT Zone

   Diverse discuţii despre web şi IT. Tot ce ţine de cele enumerate se găseşte în această zonă a forumului.

   • No posts here yet
  2. Resurse Gaming

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc.

   • No posts here yet
 5. Categorie Generală

  1. Discuții Tematice și Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare , diverse curiozități , relaxare , cumpărături . 

   • No posts here yet
 • Announcements

  • Z4R@Ky

   Regulament General

   03/16/2019

    Acest regulament se aplică pentru toate categoriile de membri înregistrați!     Regulamentul este aplicat în toate categoriile apartinătoare forumului, deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris și respectat de toată lumea. 
    Username/profil/avatar/semnatură    User name/Display name să nu contină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipă administrativă a forumului.  Semnătura trebuie să contină doar o poză sau mai multe (maximul fiind de 3, incluzând un profil de steam sau altceva).  înregistrarea mai multor conturi de pe aceași adresă IP (Internet Protocol) este sanctionată cu suspendarea permanentă (ban permanent) conturilor/ștergerea contului.     
    Deschiderea unui nou topic (thread)    Asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.  Folosiți-vă de 'Search'  înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceași linie de subiect.   Dați un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil.  Nu este permisă deschiderea sau susținerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze o informație irelevantă că urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.  Nu este permisă deschiderea unui topic care conține un hack / key logger / altele, pentru diferite jocuri că urmare topicul va fii șters / mutat în arhivă forumului, iar dvs veți fii sancționat cu un warn !     
      
      
    Limbajul    Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la șine suspendarea permanentă (ban permanent) pe forum. Nu tolerăm insultarea membrilor înregistrați în comunitate indiferent de limbă (în engleză, germană orice altă limbă). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă de la caz la caz.  Jignirea cu tentă rasistă este sanctionată cu suspendare permanentă(ban permanent).  Sancțiunile sunt aplicate și în cazul mesajelor private (PM) din forum  Limbajul neadcvat reprezintă și cenzură partială a cuvintelor vulgare.     
    Reguli de postare    Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a poștă nu este permis.  Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor nu și înțelesul. Posturile ce conțin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt.  Dacă s-a încălcat regulamentul printr-un post, cei ce vor susține printr-un text "closed și warn" , "Ban bann" vor fi sancționate pentru post-hunt. Pentru a reclamă/anunța utilizați comandă report situat sub avatarul celui pe care doriți să îl raportați.  Spam definește postarea excesiva într-o anumită categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu același subiect/răspuns.     
    Dublu-post    Nu este permisă dublă-postare, utilizați butonul edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.  Nu se consideră dublă-postare dacă intervalul este unul de câteva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are că efect o rapidă dublă-postare.     Utilizarea excesivă/abuzivă a colors/smiley/font-size este strict interzisă . Colors, font-size sunt utilizate pentru a scoate în evidența o idee, un fragment dintr-o propoziție nu pentru a "picta" orice post/subiect.     Pirateria (warez)  Este interzisă deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez) . Următoarele subiecte vor duce la suspendare permanentă fără drept de apel:   Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, includem și crack-urile.   Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.   Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)   Cererea sau publicarea de DLC-uri.   Adrese de descărcare a unor aplicații cu conținut asupra căreia nu aveți drepturi de autor. (excepție adresele oficiale ce permit și lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei) .  Reclame serverelor private sau afirmații ce susțin privatul gratuit.     
    Reclamă tip Spam    Reclamă face referire la prezentarea unui site în scopul de a atrage cât mai mulți vizitatori. Orice post, semnătură sau mesaj privat de acest gen va fi sancționat cu suspendarea permanentă a membrului. ( în cazul portofoliilor nu se sancționează !)  Nu este considerată reclamă precizarea unor pagini cu scop informativ.  Adrese cu redirecționări către pagini ce prezintă oferte sunt interzise și duc la suspendarea temporară ori permanentă după caz, în această categorie sunt incluse și adresele de referință către jocurile directe în browser.  Spam-ul în zonă Serverelor publice unde există „Ban-List” nu se sancționează.     
         
    Report    Utilizați funcția report în cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptăți în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea ei.  Reportul nu reprezintă mesajele private către echipă administrativă, nu utilizați funcția de report dacă nu întâmpinați cu adevărat o problemă.  Unele secțiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandăm citirea cu atenție a regulamentelor pentru a vă asigură că nu veți fi sancționați.     
    Colorații forumului    Gradele de Super-Moderator & Moderator nu dețin controlul absolut la MCP.  Dacă încălcați o regulă veți fii sancționați cu Warn/Down/Remove  Nu aveți voie să editați posturile făcute de alți membrii.     
      
    De știut!   Nu aveți voie mai mult de 1 cont pe forum !   Necunoașterea regulamentului nu este o scuză plauzibilă, în orice altă situație neprevăzută de regulament, conducerea comunității are ultimul cuvânt.  Odată cu înregistrarea unui cont pe forumul nostru reprezintă acodrul în legatură cu regulamentul menționat mai sus.  Regulamentul poate suferi modificări în timp, recomandăm recitirea lui periodică, mulțumim!.       
 • RGZ - România Gaming Zone Join Group  Join Chat
  RGZ (România Gaming Zone) este o comunitate noua in cautare de membrii pentru dezvoltare acesteia.

  Members
  3

  In-Game
  0

  Online
  1

  In-Chat
  3

×