Jump to content Jump to content

Regulament General

Z4R@Ky

 Acest regulament se aplică pentru toate categoriile de membri înregistrați! 

 

 Regulamentul este aplicat în toate categoriile apartinătoare forumului, deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris și respectat de toată lumea. 


 Username/profil/avatar/semnatură 

 

 1. User name/Display name să nu contină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipă administrativă a forumului. 
 2. Semnătura trebuie să contină doar o poză sau mai multe (maximul fiind de 3, incluzând un profil de steam sau altceva). 
 3. înregistrarea mai multor conturi de pe aceași adresă IP (Internet Protocol) este sanctionată cu suspendarea permanentă (ban permanent) conturilor/ștergerea contului. 

   
 Deschiderea unui nou topic (thread) 

 

 1. Asigurați-vă că sunteți în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic. 
 2. Folosiți-vă de 'Search'  înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceași linie de subiect.  
 3. Dați un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil. 
 4. Nu este permisă deschiderea sau susținerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze o informație irelevantă că urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc. 
 5. Nu este permisă deschiderea unui topic care conține un hack / key logger / altele, pentru diferite jocuri că urmare topicul va fii șters / mutat în arhivă forumului, iar dvs veți fii sancționat cu un warn ! 

   
   
   

 Limbajul 

 

 1. Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la șine suspendarea permanentă (ban permanent) pe forum.
 2. Nu tolerăm insultarea membrilor înregistrați în comunitate indiferent de limbă (în engleză, germană orice altă limbă). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă de la caz la caz. 
 3. Jignirea cu tentă rasistă este sanctionată cu suspendare permanentă(ban permanent). 
 4. Sancțiunile sunt aplicate și în cazul mesajelor private (PM) din forum 
 5. Limbajul neadcvat reprezintă și cenzură partială a cuvintelor vulgare. 

   
 Reguli de postare 

 

 1. Off-topic reprezintă un post ce nu are legătură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a poștă nu este permis. 
 2. Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor nu și înțelesul. Posturile ce conțin un text sec ori răspunsurile "generice" se consideră post-hunt. 
 3. Dacă s-a încălcat regulamentul printr-un post, cei ce vor susține printr-un text "closed și warn" , "Ban bann" vor fi sancționate pentru post-hunt.
 4. Pentru a reclamă/anunța utilizați comandă report situat sub avatarul celui pe care doriți să îl raportați. 
 5. Spam definește postarea excesiva într-o anumită categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu același subiect/răspuns. 

   
 Dublu-post 

 

 1. Nu este permisă dublă-postare, utilizați butonul edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele două posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. 
 2. Nu se consideră dublă-postare dacă intervalul este unul de câteva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are că efect o rapidă dublă-postare.    
 3. Utilizarea excesivă/abuzivă a colors/smiley/font-size este strict interzisă .
 4. Colors, font-size sunt utilizate pentru a scoate în evidența o idee, un fragment dintr-o propoziție nu pentru a "picta" orice post/subiect. 

 

 Pirateria (warez) 

 1. Este interzisă deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez) .
 2. Următoarele subiecte vor duce la suspendare permanentă fără drept de apel: 
 •  Instrucțiuni, discuții sau adrese despre cum rulează un program piratat, includem și crack-urile. 
 •  Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri. 
 •  Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente) 
 •  Cererea sau publicarea de DLC-uri. 
 •  Adrese de descărcare a unor aplicații cu conținut asupra căreia nu aveți drepturi de autor. (excepție adresele oficiale ce permit și lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei) .
 •  Reclame serverelor private sau afirmații ce susțin privatul gratuit. 

   
 Reclamă tip Spam 

 

 1. Reclamă face referire la prezentarea unui site în scopul de a atrage cât mai mulți vizitatori. Orice post, semnătură sau mesaj privat de acest gen va fi sancționat cu suspendarea permanentă a membrului. ( în cazul portofoliilor nu se sancționează !) 
 2. Nu este considerată reclamă precizarea unor pagini cu scop informativ. 
 3. Adrese cu redirecționări către pagini ce prezintă oferte sunt interzise și duc la suspendarea temporară ori permanentă după caz, în această categorie sunt incluse și adresele de referință către jocurile directe în browser. 
 4. Spam-ul în zonă Serverelor publice unde există „Ban-List” nu se sancționează. 

   
      

 Report 

 

 1. Utilizați funcția report în cazurile încălcării regulamentului ori considerării unei nedreptăți în caz de sancționare. Neconformarea duce la ignorarea problemei și nerezolvarea ei. 
 2. Reportul nu reprezintă mesajele private către echipă administrativă, nu utilizați funcția de report dacă nu întâmpinați cu adevărat o problemă. 
 3. Unele secțiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandăm citirea cu atenție a regulamentelor pentru a vă asigură că nu veți fi sancționați. 

   
 Colorații forumului 

 

 1. Gradele de Super-Moderator & Moderator nu dețin controlul absolut la MCP. 
 2. Dacă încălcați o regulă veți fii sancționați cu Warn/Down/Remove 
 3. Nu aveți voie să editați posturile făcute de alți membrii. 

   
   

 De știut!

 

 • Nu aveți voie mai mult de 1 cont pe forum !  
 • Necunoașterea regulamentului nu este o scuză plauzibilă, în orice altă situație neprevăzută de regulament, conducerea comunității are ultimul cuvânt. 
 • Odată cu înregistrarea unui cont pe forumul nostru reprezintă acodrul în legatură cu regulamentul menționat mai sus. 
 • Regulamentul poate suferi modificări în timp, recomandăm recitirea lui periodică, mulțumim!.     

 

Announcements


×
×
 • Create New...