Jump to content Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. love.

  Staff - Banat

  Kenny1 Alexandru.
 3. Earlier
 4. Z4R@Ky

  -sTk-Cr3atur3*cL2

  Contra #T.C
 5. ejecTa.

  -sTk-Cr3atur3*cL2

  Contra! Trebuie sa ai macar 20 de ore pe server
 6. Propunere / Sugestie : (1) Adăugare plugin pentru Mod Sniper (2) Schimbare plugin HE explozive ( Grenada de lumina ) Descriere >> (1) << As vrea ca la Mod Sniper sa se adauge immunity pentru ( Zombie Demions ) pentru a nu-i mai arunca arma ! >> (2) << He explozive ( Grenada de lumina ) as vrea sa i scoti ( aura / lumina ) pentru ca cauzeaza lag ! Detalii : Nu imi pare rau..
 7. Hu$c@r

  -sTk-Cr3atur3*cL2

  Contra! minumun 16 ani+minim 20 de ore pe sv
 8. -sTk-Cr3atur3*cL2

  -sTk-Cr3atur3*cL2

  ¤ Nume:-sTk-Cr3atur3*cL2 ¤ Vârstă:15 ¤ Ip-ul tău (locație) link-ul pentru a ști ip-ul :https://www.whatismyip.com/ ¤ Poți să fi online între orele? (2:00 am to 12:00 pm): de la 8 dimineata pana la 12 ¤ Linkul cu orele jucate pe server Click Aici :https://www.gametracker.com/player/-sTk-Cr3atur3*cL2/89.39.14.114:27015/ ¤ Motivul pentru care vrei să fi admin pe ZP:pentru a nu mai vedea pleyeri folosind jet sal lm la mod inafara de nemesis ¤ Alte informații:- ¤ Parola(ii in regulile serverului):5martie
 9. Hu$c@r

  [CS-RGZ] Ban-List Hu$c@r

  Nick-ul:hBo.-Satana Motiv:discconnect.no.wg Durata Banului:permanent IP/Steam_id:STEAM_0:0:1320353498 Dovezi:
 10. Z4R@Ky

  Cerere admin ejecTa.

  Acceptat!
 11. Z4R@Ky

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  Vad ca nu aveti nici-o treaba cu subiectul sunteti pe langa! #T.C
 12. freddy

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  :))) esti topit mai rau ca bateriile 777
 13. ejecTa.

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  Este o reclamatie intr un mediu virtual nu trebuie sa mi faci pe forum reclamatie ca nu imi sta bine parul. Nu are nici o legatura ce ai spus tu cu reclamatia facuta de mine.
 14. Z4R@Ky

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  🤣🤣tot panarama ai ramas
 15. love.

  Ban List Aqua

  avea clar.
 16. Ciocardau

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  Atunci fa o reclamație ca mie nu imi place cum iti sta tie parul azi,sau ca tie iti place verde si mie galben, dupa te rog sa mananci tot pachețelul pus de acasa, si sa iei si 2 buline roșii de la doamna educatoare , iar cand ajungi acasa,repetăm alfabetul impreuna!
 17. Kenny1

  Topic comenzi staff

  Cand intri pe server apare "amx_help" comanda care iti arata ce accese ai si cum se folosesc, valabila si pentru cei fara accese
 18. dobrimadalin

  Topic comenzi staff

  1. Propunere: Cine este in masura si stie toate comenzile implementate pe server, sa realizeze un topic cu toate comenzile pe care staff-ul le poate efectua. De exemplu : amx_ban nume motiv amx_banip nume motiv amx_map amx_votemap .......... Si in dreptul fiecarei comenzi sa fie un exemplu sau o scurta explicatie. 2. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere?: Ar ajuta toti adminii sa gaseasca mai usor comenzile, iar pe centru cei ce sunt pentru prima data in aceasta pozitie de admin, ii scuteste de timp pierdut pe internet dupa comenzi si explicatii mai bune sau mai putin bune. 3. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Doar resursa timp este necesaar pentru aceasta propunere. 4. Comentarii aditionale: M-am gandit la acest topic pentru ca am fost pus in situatia de a da ban unui jucator si am foloait comanda amx_banip urmata de ip-ul jucatorului, dar nu a functionat. Am cautat cateva informatii si comenzi pe google (dupa o pauza de cativa ani de CS, m-am gandit ca nu mai stiu comenzile), iar intr-un final am dat ban normal amx_ban nume. Poate pare ridicol motivul cererii sau faptul ca nu m-am descurcat cum am dorit eu, dar sunt sigur ca ar fi util un astfel de topic.
 19. ejecTa.

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  Da mai este la moda sa faci reclamatie pentru slay/slap pentru ca scrie in regulament ca nu sunt permise comenzile intre admini si este un abuz de functie si nu este prima data cand imi da slap. Acum zaraky va decide ce o sa se intample mai departe.
 20. freddy

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  :))) hai sa mor daca o credeam pe asta ..... chiar e topit ...
 21. Hu$c@r

  Cerere admin ejecTa.

  pro (mancami.ai zacusca)
 22. Z4R@Ky

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  Atata timp cat exista regulament cred ca da
 23. Ciocardau

  [CS RGZ] Reclamatie admin freddy

  Mai e la moda sa faci reclamatie pentru un slap/slay/kick?
 24. dobrimadalin

  Ban List Aqua

  Nick codat : jucarel . Ip : 86.124.183.175 . SteamID : STEAM_0:0:97082624 Data : 13.08.2019 . Motiv : wall si aim . Dovadă(demo/ss) : demo https://www.4shared.com/file/iAizgvoxda/jucarel.htm
 25. ejecTa.

  Cerere admin ejecTa.

  ¤ Nume: ejecTa. ¤ Vârstă:19 ¤ Ip-ul tău (locație) link-ul pentru a ști ip-ul :92.84.105.101 ¤ Poți să fi online între orele? (2:00 am to 12:00 pm):15:00 pm > 12:00 am in cursul saptamanii ¤ Linkul cu orele jucate pe server Click Aici :https://www.gametracker.com/server_info/89.39.14.114:27015/top_players/?query=ejecTa. ¤ Motivul pentru care vrei să fi admin pe ZP: Pentru linistea severului ¤ Alte informații:- ¤ Parola(ii in regulile serverului):5martie
 26. Nick-ul tău : ejecTa. Nick-ul Adminului reclamat : freddy Data și ora : 13/08/2019 18:15 Motivul reclamației : slap fara motiv Dovezi (poze/demo) : https://imgur.com/a/55Vbfoo Alte precizări: Sper sa nu se mai repete. Nu as vrea sa primeasca nimic nici -1 nici remove.
 27. Z4R@Ky

  DarkSider's^

  CONTRA! 1. Cerere peste 2 saptamani 2. Parola gresita #T.C
 1. Load more activity

Announcements


×
×
 • Create New...